NY CYKEL?

Udfyld formularen her​

Brug for FINANSIERING?

Se hvordan her​

25 års erfaring​ med cykler

Vi leverer cykler i hele Storkøbenhavn efter aftale

Hurtig service​

Citybike samt retro-cykler og mange andre cykler

Overvejer du en citybike, eller er du til retro-cykler? Hos City Cykler har vi et stort udvalg af cykler fra de kendte mærker i vores cykelforretninger i Sydhavn, på Christianshavn og på Amager. Her kan du finde en ny citybike, men vi har også retro-cykler samt enhver anden damecykel og herrecykel.

Retro-cykler eller mountainbikes

City Cykler er din professionelle leverandør af alt inden for cykler. Vi kan tilbyde en citybike, en bycykel, en mountainbike eller en racercykel. Vi har også retro-cykler samt andre specialcykler. Vi har cykler til alle: dame, herre, junior eller barn, og du kan vælge en billig, en fornuftig eller en avanceret.

Vi har alt fra traditionelle cykler til retro-cykler fra førende mærker såsom:

  • Centurion
  • Batavus

I vores forretninger i København hjælper vores serviceorienterede personale dig med at finde præcis det, som du har brug for – uanset om det for eksempel er en ny citybike, eller om det er ekstraudstyr, som skal gøre din cykel bedre kørende. Samtidig står vores erfarne mekanikere klar til at vedligeholde og reparere alle slags cykler på vores værksted.

Kig ind for at se på en citybike eller noget tredje

Du er velkommen til at komme forbi for at se på en citybike, en mountainbike eller noget tredje. Vores retro-cykler er ganske populære. Vi tager gerne en snak om cykler og priser, og vi kan også lave et tilbud med en god pris.

Du kan altid ringe på telefon 28 45 98 42 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail kontakt@vandefalk.dk.​

Se vores cykler fra følgende mærker:

Kunne du tænke dig en ny cykel?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt