25 års erfaring​ med cykler

Vi leverer cykler i hele Storkøbenhavn efter aftale

Hurtig service​

Van De Falk er vores eget cykelmærke

Har du overvejet en Van De Falk? Hos City Cykler har vi stor indsigt i cykler, og vi har samtidig et stort udvalg af cykler i vores cykelforretninger i Sydhavn, på Christianshavn og på selve Amager. Vi forhandler også Van De Falk, der er vores eget mærke.

Vores eget mærke Van De Falk produceres i Tyskland

Vi har den rette cykel, uanset du er på udkig efter en damecykel eller en herrecykel. Vi forhandler alle de kendte mærker som for eksempel Centurion og Kildemoes, men vi har også vores eget mærke. Det hedder Van De Falk og produceres i Tyskland - men er originalt dansk design.

Vores serviceorienterede personale er altid klar til at hjælpe med at finde præcis den cykel, som du leder efter. Det kan være en billig cykel, en professionel cykel eller en Van De Falk.

Vi leverer cykler i hele Storkøbenhavn

​Vi leverer efter aftale. Kontakt os for at høre om mulighederne.​

Besøg en af vores forretninger for at høre mere

Du er altid velkommen til at komme forbi en af cykelforretningerne for at se på en Van De Falk eller et andet mærke. Vi tager gerne en snak om mærker, modeller og priser, og vi laver gerne et godt tilbud med en god pris på en cykel.

Du kan endvidere ringe på telefon 28 45 98 42, hvis du har spørgsmål. Eller du kan skrive til e-mail kontakt@vandefalk.dk for at høre nærmere.​

Til alle Van De Falk cykler medfølger der:​

Forsikringsgodkendt lås, dynamolygter for/bag, lukket kædekasse, dobbeltbundet fælge, rustfri eger, ringklokke, støtteben og reflekser.

Van De Falk cykler fås både som 3- og 7-gears modeller.

3-gears modellen fås i alle farver.

3-gears modellen før pris 4.999 kr. -- nu 4.299 kr.

7-gears modellen fås i sort, blå og mørkeblå.

7-gears modellen før pris  5.599 kr. -- nu 4.999 kr.

OBS: 7-gears modellen fås kun som damecykel


​Velorbis kurve fås i alle farver - 1.099 kr.

OBS: Cykelkurv er ikke inkluderet i prisen

Udstyr​